Op gevoel

Als grafisch ontwerper werk ik op gevoel. Ik kijk, luister goed en zoek naar de essentie van hetgeen u als opdrachtgever wilt overbrengen. Dat is niet altijd exact in woorden uit te drukken. Maar ik kan het wel laten zien. In vorm, in kleur, in beeld.

Nuchter, creatief, resultaatgericht

Met mijn werk verbind ik al ruim 25 jaar bedrijven met klanten en de markt. Organisaties met mensen. Producten met afnemers. Dat doe ik op een manier die past bij mijn persoonlijkheid: nuchter, creatief en resultaatgericht.

Maak identiteit visueel

Om te worden wie je bent, moet je weten wie je bent. Iedere organisatie, iedere onderneming en ieder product heeft een eigen identiteit. Ik maak die identiteit zodanig zichtbaar, dat het de gewenste beleving en herkenning oproept bij de doelgroep.

Eigentijds en tijdloos

Ik heb gevoel voor wat er leeft en speelt. De tijdsgeest neem ik altijd mee in mijn ontwerpen. Maar nooit te nadrukkelijk. Trends zijn vluchtig. Mijn ontwerpen zijn eigentijds en hebben tegelijkertijd een zekere tijdloosheid. Krachtig door eenvoud en opvallend in creativiteit.

Persoonlijk

Mijn werk geeft een indruk van wat ik maak. Als u wilt weten wie ik ben en hoe ik werk, bel me dan voor een vrijblijvend gesprek. Ik licht graag persoonlijk toe wat ik voor u kan doen.